Afbeelding

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat investeert in de toekomst en zijn reeds meer dan 30 jaar actief in de wereld van de automobiel. Daardoor weten we dus als geen ander dat enkel een goed kwalitatief product met de juiste service leidt tot tevredenheid van de klant. Als familiebedrijf staan we, Eddy en Marita, met ons team klaar om uw wagen zo goed mogelijk te verzorgen.

Afbeelding

Waarom een (jonge) occasie?

Een tweedehands auto is door het gebruik vaak een stuk goedkoper. Het wordt zo mogelijk om een auto aan te schaffen die nieuw te duur is, maar wanneer die tweedehands wordt aangeschaft, goed te betalen is. Bij ons, Garage Verheyen in Oudsbergen krijgt u bovendien 1 jaar garantie op uw auto waardoor u geen risico's neemt. Kies u voor ons, dan kiest u voor een betrouwbare dealer want bij ons staat klanttevredenheid bovenaan de lijst.
Als u een nieuwe auto bestelt, moet u daar vaak weken, soms zelfs maanden op wachten.

Geen pretje, want u wil natuurlijk zo snel mogelijk met uw nieuwe bolide de baan op. Een (jonge) occasie is daarentegen onmiddellijk beschikbaar. Geen sprake van wachttijden of vertragingen. Om zeker te zijn dat u geen kat in een zak koopt, is het belangrijk dat u aanklopt bij een erkende verkoper die de auto zorgvuldig controleert en herstelt waar nodig. Bij ons kan u terecht voor onderhoud van alle merken!

Afbeelding

Overname

Bovendien kan u bij ons aankloppen voor de overname van uw oude wagen. Dat zoveel klanten bij ons langskomen voor een (jonge) occasie, heeft natuurlijk vooral met de reden te maken: een occasie is goed voor je budget. Zodra een auto is ingeschreven geweest, en dus officieel niet langer ‘nieuw’ is, gaat er flink wat van de prijs af. Bijgevolg krijg je met een jonge occasie van een of twee jaar eigenlijk een bijna nieuwe auto aan de prijs van een tweedehandsauto.